هزاران سال است که انگور کشت می شود و مورد استفاده بسیاری از تمدن های باستانی به دلیل استفاده از آنها در شراب سازی مورد احترام است.
انواع زیادی از انگورها از جمله سبز ، قرمز ، سیاه ، زرد و صورتی وجود دارد. آنها در خوشه ها رشد می کنند و در انواع بذر و بذر قرار می گیرند.
انگور در اقلیم معتدل در سراسر جهان از جمله اروپای جنوبی ، آفریقا ، استرالیا و آمریکای شمالی و جنوبی پرورش می یابد. بیشتر انگورها که در ایالات متحده رشد می کنند از کالیفرنیا هستند.
انگور به دلیل داشتن مواد مغذی زیاد و آنتی اکسیدان زیاد ، فواید سلامتی زیادی دارد.
در اینجا چند مزیت برتر سلامتی خوردن انگور آورده شده است.
1. بسته بندی شده با مواد مغذی ، به ویژه ویتامین های C و K
انگور در چندین ماده مغذی مهم سرشار است.
یک فنجان (151 گرم) انگور قرمز یا سبز حاوی مواد مغذی زیر است (1):
یک فنجان (151 گرم) انگور بیش از یک چهارم از RDI را برای ویتامین K ، ویتامین محلول در چربی که برای ه شدن خون و استخوان های سالم حیاتی است فراهم می کند (2).
آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین C ، یک ماده مغذی مهم و آنتی اکسیدان قدرتمند برای سلامتی بافت همبند هستند (3).
درباره این سایت