خواص انگور و تاثیرات اعجاب انگیز آن بر روی سلامتی

 

هزاران سال است که انگور کشت می شود و مورد استفاده بسیاری از تمدن های باستانی به دلیل استفاده از آنها در شراب سازی مورد احترام است.

 

انواع زیادی از انگورها از جمله سبز ، قرمز ، سیاه ، زرد و صورتی وجود دارد. آنها در خوشه ها رشد می کنند و در انواع بذر و بذر قرار می گیرند.

 

انگور در اقلیم معتدل در سراسر جهان از جمله اروپای جنوبی ، آفریقا ، استرالیا و آمریکای شمالی و جنوبی پرورش می یابد. بیشتر انگورها که در ایالات متحده رشد می کنند از کالیفرنیا هستند.

 

انگور به دلیل داشتن مواد مغذی زیاد و آنتی اکسیدان زیاد ، فواید سلامتی زیادی دارد.

 

در اینجا چند مزیت برتر سلامتی خوردن انگور آورده شده است.

 

1. بسته بندی شده با مواد مغذی ، به ویژه ویتامین های C و K

انگور در چندین ماده مغذی مهم سرشار است.

 

یک فنجان (151 گرم) انگور قرمز یا سبز حاوی مواد مغذی زیر است (1):

 

  • کالری: 104
  • کربوهیدرات: 27.3 گرم
  • پروتئین: 1.1 گرم
  • چربی: 0.2 گرم
  • فیبر: 1.4 گرم
  • ویتامین C: 27٪ از میزان مصرف روزانه مرجع (RDI)
  • ویتامین K: 28٪ از RDI
  • تیامین: 7٪ از RDI
  • ریبوفلاوین: 6٪ از RDI
  • ویتامین B6: 6٪ از RDI
  • پتاسیم: 8٪ از RDI
  • مس: 10٪ از RDI
  • منگنز: 5٪ از RDI

یک فنجان (151 گرم) انگور بیش از یک چهارم از RDI را برای ویتامین K ، ویتامین محلول در چربی که برای ه شدن خون و استخوان های سالم حیاتی است فراهم می کند (2).

 

آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین C ، یک ماده مغذی مهم و آنتی اکسیدان قدرتمند برای سلامتی بافت همبند هستند (3).


وبلاگ سپندار

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : انگور ,ویتامین ,مغذی ,سلامتی ,مواد ,مواد مغذی ,آنتی اکسیدان ,ماده مغذی ,اعجاب انگیز ,تاثیرات اعجاب ,تاثیرات اعجاب انگیز
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دنیای مسابقات شکل شهرهای اسلامی شرکت Banana Randy نسیم پرواز شیده دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. مرجع اصلی شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول Korea♥music♥kpop Dave seoblog8863@gmail.com